Najaarsspecial Nieuwsblad voor Huizen

11 oktober 2018

Najaarsspecial Nieuwsblad voor Huizen 11 oktober 2018


1 / 12

Buitenshuis opslaan van spullen!

Mini Opslag Huys zit ruim 15 jaar aan de Eemlandweg in Huizen, dichtbij het politiebureau. Buitenshuis opslaan van goederen wordt steeds populairder.

Camping/bootspullen, archief, bouwmaterialen, meubilair: soms kunnen spullen aardig in de weg staan. Steeds meer mensen weten weer ruimte te maken in hun logeerkamer of garage/bedrijfsruimte door die spullen tijdelijk buitenshuis op te slaan. Mini Opslag Huys is de perfecte plek: centraal gelegen, makkelijk te bereiken, veilig, aantrekkelijk geprijsd en dagelijks toegankelijk. Er zijn opslagruimtes vanaf 1 m3 tot 50 m3. Te huur voor een maand of zolang als u wilt.

Opslagruimtes zijn er in allerlei groottes, af te sluiten met een eigen sleutel. De ruimtes zijn schoon, droog en er is een constante temperatuur. Voor extra veiligheid hangen er diverse camera's en is er sleutelbewaking. Het laden en lossen kan overdekt. En huurders kunnen gratis gebruikmaken van de aanhangwagen.
Verhuizingen, verbouwingen, tijdelijk verblijf in het buitenland, verdeling van erfenis of bedrijfsuitbreiding: Mini Opslag Huys ziet een trend onder particulieren en zakelijke klanten die in opslag buitenshuis een oplossing zien. Ook omdat het tegen lage kosten kan. Vanaf zo'n 9,50 euro per m3 per maand staan spullen hier goed en veilig.

Kom gerust vrijblijvend langs of maak een afspraak!

Mini Opslag Huys - Eemlandweg 7 – 1271 KR Huizen
Tel. 06-46 33 55 85
www.miniopslaghuys.nl

Nieuw in Huizen!

House of Brows is de eerste beautysalon in het Gooi die uitsluitend gebruikmaakt van veganistische producten.

Mijn naam is Mariska Lucia. Ik heb een creatieve achtergrond en ik ben veganistisch. Alle producten die ik gebruik, zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en dat er geen dierlijke producten in zijn verwerkt.

Behandelingen die ik aanbied:

- Permanente make-up
- Het verwijderen van permanente make-up
- One-by-one wimperextensions
- Wimperlifting

Om mijzelf op dit vakgebied te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig aanvullende opleidingen, zodat ik altijd op de hoogte blijf van de laatste technieken.

Voor wie is permanente make-up?

- Heeft u moeite met het aanbrengen van make-up of geen tijd?
- Wilt u er dag en nacht verzorgd uitzien?
- Doet u aan sport, zwemmen of bezoekt u regelmatig de sauna?
- Heeft u (bijna) geen haar op uw wenkbrauwen?
- Bent u allergisch voor normale make-up?
- Bent u niet tevreden met de vorm van uw wenkbrauwen?
- Ergert u zich aan uitgelopen make-up?
- Lukt het niet om een strakke eyeliner te tekenen?
Dan is permanente make-up de ideale oplossing voor u!

Voor meer informatie: ga naar www.houseofbrows.nl of mail naar: info@houseofbrows.nl.
House of Brows is ook te vinden op Facebook en Instagram.

Neem dit krantenartikel mee naar uw afspraak en krijg € 50,- korting op een permanentemake-upbehandeling!"

Enthousiast werken aan plezier voor kinderen van 0 – 13 jaar

Dat is waar Kinderopvang Huizen voor staat. In onze sfeervolle locaties van zowel kinderdagopvang, peuteropvang als ook buitenschoolse opvang, wordt gewerkt aan de ontwikkeling en plezier voor kinderen vanaf 0 tot 13 jaar. Ontwikkeling door middel van diverse activiteiten, maar vooral ook door persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de pedagogisch medewerkers. Passie voor werken met kinderen is wat de medewerkers van Kinderopvang Huizen bindt. Daarbij is aandacht voor de kinderen en oog voor de ontwikkeling van elk uniek kind belangrijk. Aan deze ontwikkeling wordt leeftijdsgericht gewerkt in onze, zowel horizontale als verticale, groepen tot 4 jaar, onder meer met de voorschoolse methode Uk & Puk, die zorgt voor de doorgaande lijn naar de basisschool. Ook bieden wij een zeer onderscheidend activiteitenaanbod op de bso's, gevarieerd naar vier thema's: Muziek&Theater, Natuur&Techniek, Kunst&Cultuur en Sport&Spel. Deze activiteiten bieden de kinderen de mogelijkheid eigen interesses en talenten te ontdekken. Flexibele dagopvang is mogelijk en kiest u voor buitenschoolse opvan, dan is er een vervoersservice naar clubjes aan te vragen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een keer sfeer proeven op een van de locaties? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact via klantcontact@kinderopvanghuizen.nl of 035 – 72 00 301.

Rebel Wonen | Slapen staat voor eigentijds en kwalitatief meubilair

Een van de eigentijdse interieurs met aan de wand een kast van Interstar. Foto's: Bob Awick

HUIZEN Rebel Wonen | Slapen aan de Eemlandweg 15 in Huizen bestaat al 99 jaar. Jan Rebel en zus Liesbeth runnen het bedrijf nu een aantal jaren, terwijl vader Jan sr. zijn werkzaamheden afbouwt. Ze zijn de vierde generatie die zich met wonen en slapen bezighouden. Het bedrijf is in zijn bestaan altijd met zijn tijd meegegaan en heeft ontelbare klanten voorzien van kwalitatief meubilair.

"Een paar jaar geleden hebben we besloten om het wat klassiekere interieur te verruilen voor een nieuwe, eigentijdse versie", vertelt Jan. "We hebben steeds een stuk van de showroom aangepast en inmiddels is deze vernieuwingsslag afgerond." In de showroom, die twee verdiepingen telt, staan diverse stijlvolle huiskamers opgesteld. Voor iedereen is er wel iets naar zijn smaak te vinden en anders is het wel naar smaak te maken. Bijvoorbeeld een eettafel met stoelen, tegenwoordig vaak het hart van het huis waar iedereen zich verzamelt. Om de krant te lezen, huiswerk te maken of gezellig met vrienden en familie te eten. Jan wijst op een tafel van Bert Plantagie (zie foto hieronder). "Achter deze tafel zie je wat voor soort tafelblad je kunt kiezen en welke kleur leer voor de stoelen. En dat is nog niet alles: je kunt ook nog kiezen welke stof en welke poten je wilt." Om mensen te helpen een keuze te maken, zet hij de vakkennis in die hij over de jaren heeft opgedaan en die hij vanuit de fabriek heeft meegekregen. "We werken graag met Nederlandse merken, zoals Bert Plantagie. Deze sluiten goed aan op de Nederlandse smaak. Daarnaast zijn de lijntjes kort en dan zijn dingen voor een klant ook makkelijker te regelen." Als een klant een keuze heeft gemaakt, wordt de tafel met stoelen naar wens gemaakt en staat er iets heel persoonlijks in huis.

3D-model
Verderop laat hij een zuil met beeldscherm zien die naast een bank staat. "We kunnen nooit alle samenstellingen of kleuren van een bank in onze showroom laten zien. Dan is dit een handig hulpmiddel. Op dit beeldscherm kunnen klanten een 3D-model zien van de bank die zij gaan bestellen." De zuil behoort bij het merk Novastyl. De bank die er naast staat heeft iets unieks, namelijk een hoekgedeelte waarvan je het zitgedeelte kunt draaien, zodat je er je benen op kunt leggen. "Bij deze bank kun je ook een zitgedeelte kiezen met relaxfunctie, zodat het onderste deel omhoog kan klappen en je een voetensteun hebt." De bank is op deze manier multifunctioneel en maakt van de huiskamer een plek waar je gezellig samen tv kunt kijken of met de hele familie bij kunt praten.

Een tafel met stoelen van Bert Plantagie kun je naar eigen smaak ontwerpen.
Jan Rebel van Rebel Wonen | Slapen.

Ontwerpservice
Naast vakkennis is ook service belangrijk voor Rebel Wonen | Slapen. Daarom biedt ze een ontwerpservice aan. "Dat doet mijn zus Liesbeth over het algemeen. Zij is heel creatief. Ze maakt dan verschillende tekeningen met een mogelijke inrichting, zodat de klant geholpen wordt met zijn keuze. Hierin kunnen we meubelstukken die klanten al hebben verwerken, zodat ze een idee krijgen hoe de nieuwe woonkamer eruit gaat zien met de nieuwe meubelen."

Vloerkleden
Rebel Wonen | Slapen heeft dan ook alles om een nieuw interieur in te richten. Naast meubels is er een grote keuze aan raamdecoratie en vloeren. "We stallen dat niet meer zo groots uit als vroeger. Dat hoeft ook niet, omdat je nu op beeld kan laten zien hoe het er in je eigen woonkamer uit komt te zien. We hebben wel overal stalen van, zodat je een idee hebt hoe het eruitziet en voelt." Hij wijst op een nieuwe woontrend die het bedrijf omarmt: vloerkleden. "Met een vloerkleed kun je een mooi accent aanbrengen in een interieur. Het kan een echte eyecatcher zijn. We hebben een grote selectie vloerkleden met standaardafmetingen, maar bij ons kun je ook vloerkleden op maat laten knopen met een eigen design of een bestaand design met eigen kleuren invullen. Zo heb je iets unieks in je woonkamer liggen."

Eerlijk
Belangrijk vindt Jan ook dat de klant op eerlijk advies moet kunnen rekenen. "Soms zijn dingen die klanten mooi vinden niet praktisch in hun eigen woonkamer. Bijvoorbeeld omdat door bepaalde poten of leuningen een bank zo groot is dat je er slecht omheen kunt lopen. Dan zullen we dat ook zeggen en met de klant naar een alternatief zoeken dat in de smaak valt en de huiskamer optimaal tot zijn recht laat komen, zodat het een fijne plek is om te zijn."

Kwaliteit
Daarnaast kiest Rebel Wonen | Slapen voor kwaliteit. "Het moet goed zijn. Je moet er jaren mee kunnen doen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar dat hoeft niet te beteken dat het duur is. Zeker als je bedenkt dat je met goede meubelstukken jaren vooruitkunt." De keuze voor kwaliteit is terug te vinden in de keuze voor merken als Bert Plantagie, Pode, Dyyk, Cloak, Novastyl, Design Depot en voor slapen in Auping en OptiSleep.
"Daar wil ik nog een merk aan toevoegen: Interstar kasten." Jan laat de kast zien die op de foto linksboven te zien is. "Dit is een heel mooi systeem dat je helemaal samen kunt stellen in breedte en hoogte en met diverse onderdelen en kleuren. Je kunt er dus alle kanten mee op en hij past in elk interieur."

Najaartrends
Elk najaar en voorjaar wisselt Rebel Wonen | Slapen een deel van de collectie om eigentijds te blijven. De showroom is net klaar voor het najaar. "Trend op dit moment is de voelbaarheid en aaibaarheid van stoffen." Hij wijst daarbij op een eetkamerstoel met een wollen vilten stof. "Hierdoor tonen kleuren warmer en wolvilt is van hoge kwaliteit." Kleuren die volgens Jan nu helemaal in zijn, zijn blauw, turkoois, rode tinten en vooral groen.

Wie zelf een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. Rebel Wonen | Slapen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Daarnaast is er vrijdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur en is de winkel op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Jan, Liesbeth, Jan sr. en de medewerkers geven graag persoonlijk advies.

Zie voor meer informatie:
www.rebelwonen.nl.

De moderne juwelier waar persoonlijke aandacht geen uitzondering is

CaRé juwelier is inmiddels niet meer weg te denken uit het bruisende Gooi. Al jarenlang is Anita Koning de trotse eigenaresse van CaRé juwelier en zij en haar geweldige team weten iedereen telkens te verrassen bij een bezoek aan de winkel. Van een aankoop van een prachtig sieraad of horloge, of simpelweg een persoonlijk advies: wij zijn er voor iedereen.

In onze winkel bieden wij een zeer gevarieerde collectie sieraden, horloges, trouwringen en geboortecadeaus in diverse prijsklassen. Wij hebben een ruim aanbod topmerken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Modieuze merken als TI SENTO - Milano, Daniel Wellington, Tommy Hilfiger en Silk zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Daarnaast staan wij bekend om onze kennis en specialisme in de fijne, sierlijke goudmerken Blush, Mori en R&C en in de horlogemerken Certina, Seiko en Hugo Boss.

In een tijd waar digitalisering de overhand heeft, onderscheiden wij ons vandaag de dag ook door persoonlijk maatwerk. In ons eigen atelier en goudsmederij maken wij op aanvraag de meest bijzondere juwelen met veel precisie en liefde, die persoonlijk en authentiek zijn. Wij zien het dan ook als een voorrecht om u (wederom) te mogen ontvangen in onze winkel. Ook is onze geheel vernieuwde website een bezoekje waard: www.carejuwelier.nl.

Makelaar 3.0 Mark Teeuwissen
'Huiseigenaren zoeken geen stenen, maar woongeluk'

Met deze uitspraak laat makelaar Mark Teeuwissen een eigentijds geluid horen in het traditionele landschap van makelaars. Hij ziet het tevens als missie van zijn nieuwe makelaarschap 3.0. Na een paar slechte ervaringen met makelaars bedacht Mark dat hij het zelf beter zou kunnen. En dus maakte hij jaren geleden de overstap naar het makelaarschap. Al snel ontdekte hij dat zijn innovatievere en mensgerichtere aanpak tot grote tevredenheid leidde bij zijn klanten. In 2017 besloot hij om zijn eigen visie op de makelaardij in te zetten als Makelaar 3.0.

[foto Mark]

Wat houdt dat in, Makelaardij 3.0?

"Als makelaar speel je in op een behoefte van de klant. Ze zoeken een koper voor hun huis of ze zoeken een andere, beter passende woning", legt Teeuwissen uit. "Dit is een grote stap in het leven van een klant, het gaat immers om heel veel geld. Daarom speelt vertrouwen een essentiële rol in de begeleiding. Als makelaar moet je daar goed van doordrongen zijn. Ook al heb je een portefeuille vol met klanten, iedere klant heeft recht op een unieke en persoonlijke aanpak." Juist daar gaat het volgens Teeuwissen vaak mis. Veel makelaars gebruiken voorgeprogrammeerde oplossingen en bieden een standaarddienstenpakket aan. Terwijl iedere klant een eigen verhaal heeft. "Als Makelaar 3.0 bied ik op maat gemaakte dienstverlening aan. Wat ik lever is flexibel en transparant, zowel voor kopers als verkopers. Mijn service kan in deelmodules afgenomen worden, waardoor ik mijn begeleiding heel gericht kan inzetten. Zo werk ik altijd met een persoonlijk marketingplan dat constant gemonitord wordt. Hierdoor kunnen we efficiënt schakelen, wat sneller leidt tot een gewenste transactie. Het uitgangspunt hierbij is dat mijn klant een grote mate van zelfbeschikking houdt in het aan- of verkoopproces. Uiteindelijk gaat het kopen of verkopen van een huis altijd over het vergroten van het woongeluk van de eigenaar. Of je nu uit een 'slechte' situatie verhuist, zoals een scheiding, of op zoek bent naar je droomwoning of beter passend huis: je streeft altijd naar een verbetering en dus naar meer levensgeluk. Juist daarom is dit proces zo persoonlijk en vraagt het mijns inziens dan ook om een op maat gesneden benadering die veel verder gaat dan het verkopen van stenen."

(foto punten traditioneel versus makelaar 3.0)

Wat betekent dit voor mij als verkoper?

"Als verkoper ken jij je huis, je buren en je wijk het best. Met jouw specifieke kennis kun je een grote rol spelen in het verkoopproces. Als makelaar breng ik deskundige ervaring in en samen vormen we dan een gouden combinatie om je huis heel gericht - binnen korte tijd - aan de juiste mensen te verkopen." Teeuwissen bundelde zijn jarenlange kennis en ervaring in een praktisch en toegankelijk zelfhulpboek 'Je eigen huis verkoop je zó!', waar inmiddels een 2e druk van is verschenen. "Zelf je huis verkopen is echt veel makkelijker dan je denkt", stelt Teeuwissen. Met zijn boek onder de arm geeft hij regelmatig (gratis) masterclasses en lezingen op zijn kantoor aan de Haardstedelaan in Huizen. Op een bevlogen manier inspireert hij verkopers door ze aan de hand te nemen langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop.

En als ik een nieuwe woning zoek?

'

"Ook als je op zoek bent naar je droomwoning of een huis dat beter past bij je levensfase, benader ik jouw vraag met mijn Makelaar 3.0-visie", vertelt Teeuwissen. "In de jaren dat ik als makelaar werk, heb ik veel onderzoek gedaan naar wat belangrijk is voor het vinden van woongeluk." Om kopers te helpen, organiseert Teeuwissen iedere dinsdagavond in september en oktober een inloopspreekuur op zijn kantoor voor een vrijblijvend, maar wel persoonlijk, advies voor potentiële huiseigenaren. Op zijn website www.markteeuwissen.nl vind je de agenda met de geplande activiteiten.

Gelukkig in Huizen

Op je website en Facebook staan meerdere vlogs van 'Gelukkig in Huizen'. Waarom maak je deze filmpjes over Huizen?

Teeuwissen: "Omdat ik makelaar in Huizen (eo) ben, wil ik mijn enthousiasme over mijn werkgebied uitdragen. Zoals ik al aangaf, streef ik naar optimaal woongeluk voor mijn klanten. Woongeluk wordt door allerlei factoren bepaald. Door een fijn huis, maar ook door sociale contacten en een prettige woonomgeving met cultuur en bedrijvigheid in een groene omgeving. Huizen heeft het allemaal! Ik wil dit graag in kaart brengen zodat bewoners en toekomstige inwoners geïnspireerd raken en met een frisse blik naar hun woonomgeving kijken." Binnenkort start Teeuwissen met een nieuwe serie vlogs van 'Gelukkig in Huizen' met als thema: 'Mijn geluksplek in Huizen'.

[foto vlog met logo Gelukkig in Huizen]

Op zoek naar geluksplekken in Huizen

Ben jij een Huizenaar of ben je van plan in Huizen te gaan wonen en wil jij je geluksplek met Mark Teeuwissen delen? Bel of mail hem dan. Uit alle geluksplekken worden er vijf uitgezocht waar een 'Gelukkig in Huizen'-vlog van gemaakt wordt. Ook maak je kans dat jouw geluksplek opgenomen wordt in de Geluksplekkenranglijst van Huizen.

Mark Teeuwissen is gecertificeerd registermakelaar. Hij maakt gebruik van een unieke, innovatieve en strategische aanpak in het verkoop- en aankoopproces van een woning. Ook is hij docent makelaardij, verkooptrainer, schrijver, spreker en oprichter van Makelaardij 3.0. Als woongelukexpert doet hij voortdurend onderzoek naar het verbeteren van woongeluk. Op zijn website blogt en vlogt hij handige tips over de verkoop en aankoop van een huis. Teeuwissen werkt vanuit zijn kantoor aan de Haardstedelaan 16 in Huizen waar je van harte welkom bent voor een kop koffie en een gesprek over je persoonlijke, gelukkige, potentiële woonplek.

www.markteeuwissen.nl – info@markteeuwissen.nl - telefoon: 035-2031477

B en O Rozestraten: 'Wij bieden totaalpakket voor beeld en geluid'

Op 1 oktober was het zeven jaar geleden dat de winkel van Rob Schipper aan de Havenstraat - waar al sinds 1974 Bang & Olufsen verkocht wordt - officieel van naam veranderde en Bang & Olufsen Rozestraten werd.

De broers Steven en Robert Rozestraten, al vele jaren actief in de zaak, waren vertrouwd met het innovatieve merk Bang & Olufsen, dat bekend is om het prachtige Deense design. Inmiddels zijn ze een begrip in 't Gooi. In de loop der jaren is deze vestiging uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde B&O-winkels van Nederland.

De producten zijn natuurlijk heel belangrijk, maar zeker ook de unieke service die Rozestraten biedt.

'Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service'

Dat is waar Bang & Olufsen Rozestraten zich sterk voor maakt. Zo zijn zij met regelmaat te vinden in het buitenland om grote installaties te realiseren. Of dit nu in Frankrijk, Spanje of Zwitserland is, maakt voor hen niet uit.

Naast B&O kunt u hier ook terecht voor Sonos muzieksystemen, voor domotica en voor tv's van andere merken, zoals onder andere Samsung en LG, waarvoor ook maatwerkoplossingen geleverd kunnen worden.

Tevens heeft B&O Rozestraten internetspecialisten die ervoor zorgen dat u in de gehele woning van optimaal wifi kunt genieten.

Zo biedt Rozestraten een totaalpakket voor beeld én geluid.

Aandacht voor de klant

"Luisteren is het allerbelangrijkste. Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden: het model, het soort glas en de prijs. Een multifocale bril bijvoorbeeld heb je in oplopende kwaliteit, maar is sowieso voor iedereen even wennen. We bepalen wat het beste bij jou past. In onze winkels bieden wij de beste kwaliteit brilglazen aan voor een betaalbare prijs. Rodenstock behoort tot de crème de la crème en dient al jaren als vaste leverancier van brilglazen bij Pearle Opticiens Huizen."
Aan de wanden van de overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in de subtiele kleuren van de Minimal-collectie. Opvallend, geometrisch Creative design. Prachtige, zachtgetinte Power Pastels-monturen en natuurlijk het karakteristieke Retro Vintage-design.

Opening nieuwe vestiging Houten Vloeren Paleis

In Maarssen openen we de deuren van een nieuwe winkel. Met deze uitbreiding heeft Houten Vloeren Paleis drie vestigingen in Nederland. De andere winkels bevinden zich in Soest en Amsterdam.

Op 1 oktober opent de vestiging aan de Raadhuisstraat 17 in Maarssen, met een oppervlakte van 70 vierkante meter. Hier is de vloerencollectie te vinden van Houten Vloeren Paleis, die bestaat uit houten vloeren, pvc-vloeren, laminaat en gietvloeren. Ook het opknappen en schuren van vloeren is mogelijk in Maarssen en omgeving.

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren hebben wij een feestelijke openingsaanbieding: elke 5e vierkante meter gratis bij al onze vloeren.

De vestigingen in Amsterdam en Soest doen ook mee met deze feestelijke openingsaanbieding en ook daar vieren we natuurlijk de opening van de nieuwe vestiging in Maarssen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.houtenvloerenpaleis.nl.

Soest – Koningsweg 22 – 035-6564024

Amsterdam – Middenweg 512 – 020-6931849

Maarssen – Raadhuisstraat 17 - 034-6590900